27 June 2008

Tottenham 08/09

İç saha forması geçen sezonunkinden çok farklı değil, sponsporun şekil değişikliği ve lacivertin biraz daha serpiştirilmesi dışında. Tottenham'da transfer sözkonusu olduğunda 07/08 devre arasından başlamak gerek. Savunma bu dönemde oluşturuldu sağa Hutton ortaya Woodgate yerleşti, sola Gilberto takviyesi yapıldı. Yeni sezon öncesi ise Modric ve dos Santos'a 20m sterlin üzerinde para yatırdılar, Crystal Palace'dan genç Bostock'u alt kademeye eklediler ve kaleyi PSV'nin Gomez'i ile güçlendirdiler..

125. yıllarında 90m sterlin civarı harcamışlardı ama sadece Lig Kupası ile kapatmayı yeterli gördüler. Geçen sezon transferde gençlere ağırlık vermişlerdi. Bale, Hutton, Bent, Kaboul, Boateng hepsi 23 altında idi, Modric ve Giovani transferleri ile aynen devam denilebilir. Peter Crouch ve David Bentley ile ilgilendikleri konuşuluyor. Crouch için P'mouth'un reddedilen bir teklifi var, Bentley için de Lennon'u gözden çıkarabilecekleri yazılıyor...

Aynen geçen sezon gibi beklenti var Tottenham'dan, Ramos ile daha güçlü gireceklerdir ve UEFA'yı ciddiye alacaklarını düşünüyorum. Sezonu M'boro deplasmanında açacaklar, hazırlık maçları ise sırasıyla Norwich, Leyton -pilot takım- , Celtic, Dortmund ve Roma ile.

No comments: