28 June 2008

Bolton'un bir Forveti Oldu

Geçen sezon başladığı yere dönmüştü Bolton. EPL'ye yükseldikleri ve sonraki sezon dipte takılmışlardı ama sonrasında 3-4 sezon ilk 10'un altına hiç düşmemişlerdi, UEFA oynamışlardı. Allardyce döneminde de çirkin bir oyunları vardı çok atmazlardı ama Anelka'yı sattıktan sonra gol atmayan çekilmez bir takıma dönüşmüşlerdi ve nihayetinde son anda ligde kaldılar.

Avrupada hiçbir takımın bir forvete Bolton kadar ihtiyacı yoktu, klüp açığı İsveç'li kule Elmander ile kapattı. 10m sterlin + Braaten'e malolduğu düşünülen Elmander Bolton'a uyar, ilaç olur. Fizikli ama akıllı forvetlerden, tekniği iyi, Euro 2008'de de gördüğümüz gibi forvet arkası da oynayabiliyor. Bolton'un kalabalık ortasahası ve bezdirici kapanmalarına yakışacaktır. Hollanda'da pişmiş golcülerden Johan Elmander ama 4-5 yılı boş geçirmiş, 2006'da kendine gelebilmiş. Toulouse'yi taşıyan adamlardandı, EPL'ye alışması zaman almaz ise 27 yaşında adım attığı İngiltere'de uzun kalır.

1 comment:

Anonymous said...

elmander'in toulouse'tan kurtulması isabet olmus , begendigim takip ettigim bir golcu basarili olur muhtemelen , fotograf da cok basarili bu arada :D