25 December 2008

Transfere Az Kaldı

Transferin futbolun zirvesine oturmasına az kaldı. İngiltere'de teklifler reddedilmeye başlanmış bile, cuma-pazar temposunun düşüşü ile netleşmelerde başlayacaktır. Manchester City transfer beklentilerinin 1 numaralı merak konusu herhalde, tüm dünyada. Transferin kapanmasına 1 gün kala limitsiz kaynaklara sahip olmuştu kulüp. Robinho'yu alabilmiş Berbatov'un fiyatının da yükselmesine neden olmuştu 1 günde. Her oyuncunun fiyatı ve Chelsea'ye teklif edilecek bir fiyatı vardır demişti birisi, bu yaz Chelsea'nin istediği oyuncunun daha fazla para ödenerek alınabileceğide görüldü. Dengelerin sarsılmasının ikinci ayağı olmuştu City, devamı da bekleniyor.

City'nin yanında Tottenham ve Arsenal var Ada'da transfer beklentilerinin zirvesinde. Zengin başkanlar, Big Four ve City ile uğraşırken bizler haddi hesabı yoktu Tottenham'ın 2 sezondur harcadıklarının. Bent-Pavlyuchenko ile sınırlı bölgenin genişletilmesi bekleniyor. Bellamy ve Defoe var suni gündemde. Rovers'ın takviye yapması muhtemel, City'nin açlığı da sözkonusu olunca eski öğrenci Ben Haim alınabilir deniyor. Tabi Rovers sözkonusu olunca Santa Cruz'un elde tutulup tutulamayacağı asıl soru. Pennant ve N'Zogbia gibi beklentilerin altındaki isimlerin ayrılma ihtimalleri var, Arshavin ve Downing gibi ayrılmadıkça beklentinin bitmeyeceği isimler de. Real Madrid var bir de. Mümkün olabilecek her kanat oyuncusuna saldıran imajı çizildi Real'e. Diarra'nın Ada'dan alınabilecek son oyuncu olmayabileceği sözkonusu dedikodulara göre. Aston Villa'nın gençleri ortada, Pennant bile yazılıyor... Satış yapma beklentisinin tepesinde ise West Ham ve P'mouth var. Başkanlarının sıkıntılı olduğu malum. E West Ham başkanı İzlandalı... Arsenal'e de ayrıca bakarız.

1 comment:

Juan y Fer said...

Hello,
many names and rumours...It is clear that Manchester City needs defensive players, so we will see the movements in this club and of course we will see if Real Madrid make more ridiculous things....
Regards,
http://saqueneutral.blogspot.com/
(a blog about sport in English and Español)