03 February 2008

Fulham v Aston Villa



Fulham'ı 2-3 yıldır EPL'den düşüremedim, geçen sezon L'pool CL finali oynamasaydı yani Fulham'a yedeklerle gitmese idi gerçekleşecekti. Bu sezon düşmeye daha yakınlar. Devre arası 4-5 önemli transfer yaptılar bugün stoper Hangeland ve forvet Nevland dışındakilerden yararlanamayacaklar, ek olarak birkaç tanede sakatları mevcut. Aston Villa'da tek eksik Ashley Young. Capello'nun aday kadrosuna da giren genç hücumcu cezalı duruma düştüğü için ilk maçını kaçırıyor.

Fulham beraberliği çok çok sever, Aston Villa'da deplasmanlarda biraz. Deplasman ekibinde genç hücumcular iyi işler yaptı, away'de ligin en skoreri konumundalar. Aston Villa 2 haftadır berabere kalıyor, deplasmanda da son 4 maçın 3'ünde berabereler ama 2'si Chelsea&L'pool. Fulham değişik takımdır, ilk yarı bir şekilde gol atar veya 0-0 götürür 2. yarı puanları bıkarır. Yorumu tamamladıktan sonra buraya tıklarsanız, demek istediğimi daha iyi anlarsınız.

2 takım arasında önemli mentalite farkları var. Aston Villa da problem yok, güzel bir rakip yakaladılar. Oyun yapısı ve hücum gücüne göre rakibine çok üstün olan Villa Fulham'a kaybetmez. Malesef iddaacılara göre bir tahmin olmadı, 2'yi de önerebilirim ama ilk seçimim değil.

ASTON VILLA draw no bet

Günün diğer bir seçimi FENERBAHCE Kazanır. GS'liyim, yorum yazmayacağım ama güvenim çok yüksek. Bol Şans

edit @ 05.02 / 17:21 : Fenerin mallaşması, Fulham'ın şahlanması... LOST

No comments: