27 January 2008

Real Madrid v Villarreal


İlk yarıdaki karşılaşma Real'in 5-0 galibiyeti ile sonuçlanmıştı. La Liga'nın başında olduğu gibi o karşılaşmada da Real'in yıldızı Sneijder idi, şimdilerde v Nistelrooy. Real stoperlerinden Pepe sakat, Metzelder'in durumu ise belirsiz bu nedenle Cannavaro'ya Ramos eşlik edecek gibi. Marca'nın 11'inde bir kez daha Baptista gözüküyor, Sneijder hazır durumda ise Baptista maçı tamamlayamayacaktır.

Bizim Sivas misali, La Liga'nın en az '2 puan' kaybedenlerinden biri V'real. Toplamda 2 beraberlik aldılar, deplasmanda hiç berabere kalmadılar. Real ise La Liga'da fazla iyi, Copa del Rey'de Mallorca çelmesini görmezden gelirsek çok iyi bir seriye sahipler. Barnebeu'da 9'da 9 ile oynuyorlar, ligde 7 maçlık galibiyet ve 6 maçlık gol yememe serileri var. Santiago Barnebeu'da bugün de bir kazanan çıkacaktır. Takımının (11 gol) en golcüsü, gururumuz canımız ciğerimiz Nihat maçla ilgili 5-0'ın hesabı sorulacaktır gibisinden giderli konuşmuş. Deplasman takımı atak oyunu fazla kaçırırsa, ki muhtemel 11'deki hücum 4'lüsü buna gayet müsait, kontralarla mutlaka cezalandırılacaktır. 2 takımda makul derecede skorer. Real içeride 1.6, V'real dısarıda 1.8 gol ortalaması ile oynuyor. Tabi Villarreal'in maç başına 1.8 ort. ile gol yemesini de eklemek lazım.

Real bana göre de favori ama seçimim Over 2.5 olacak. Daha bakmadım açılmış ise Nihat to score'da alıp, 22:00'da evde olmaya çalışacağım. Maç Ntv'de.

edit @ 21.01 19:18 : WON

No comments: