28 January 2008

Avrupada Transfer


Juventus stoper açığını Lazio'dan kapattı, 26 yaşındaki Guglielmo Stendardo sezon sonuna kadar kiralandı. Aston Villa'dan Olof Mellberg transfer ise yeni sezona kaldı. Juve klüpten izin koparamayınca, sezon sonu bedelsiz olmak üzere 3.5 yıllık kontrata imza attırdı.

İtalya'dan İngiltere'ye geçiş zordur demişti otobiyografisinde Marcel Desailly. City'li Rolando Bianchi örneklerden bir diğeri oldu, sezon sonuna kadar Lazio'ya kiralandı.

Milan Baros, İngiltere'ye Portsmouth forması ile dönüş yaptı sezon sonuna kadar kiralandı. P'mouth çarşamba günü United deplasmanında olacak, Nugent'in de sakatlığı vardı, Baros başlayabilir. Klübün diğer alımları ise Fransız, Arsenal'den Lassana Diarra ve Lens'den Lucien Aubey.

Juventus'un Sissoko, M'boro'nun da Afonso Alves transferlerinde sona yaklaştığı yazılıyor. Alan Hutton'da Premier Lig'de/ Spurs'da devam edecek gibi. Beklemedeyiz.

Tottenham ,geçmiş de olsa, sonunda Ledley King'e bir alternatif buldu. M'boro'dan Jonathan Woodgate kadroya katıldı. Bir zamanların yıldız adayı idi, Real Madrid'e de erken geçmişti ki yaşadığı büyük sakatlık ile sıradanlaştı. Dawson&King ikilisi için iyi bir alternatif ama sakatlıklardan cok çeken, çektiren bir oyuncu Woodgate. Hadi hayırlısı

Ajax, emekliye ayrılan Stam'ın yerini muhtemelen 1-2 yıl emeklilik tehdidi içermeyen Samuel Kuffour ile yaptı. Bayern ile CL finalinde ağlamışlığı, Gana ile 50 küsür maça çıkmışlığı, Serie A görmüşlüğü bulunan Kuffour 07/08'de hiç topa vurmamıştı.

No comments: