04 January 2008

Ntvspor tv | Hadi Hayırlısı



Premier Lig hala ntv günlerini aratıyor. Hakinen-Schumi çekişmesindendir belkide, F1'de Okay Karacan'ın sesiyle daha güzeldi Moto GP'de de iyi gaz veriyordu. Özellikle geçen sezon Bundesliga'dan canlı yayın azlığı, benzer La Liga sıkıntıları ile de ve Basketbolun ilk planda gözükmesiyle üzmüşlerdi gerçi.Daha fazlasını beklememizin nedenini kendileri yaratmıştı, Kanal 24 ile bi heyecanlandık, Okay Karacan gitti bozulduk. Gidişi de iyi oldu esasında, Habertürk'te spor eksikti, bir kale daha kazandık.

Spor'un daha güzel izlenebilmesi için tema kanalları şart. Ntv sonunda bir adım atmış, nedir ne olacak bilmiyorum, ama özellikle Premier Lig'i geri almalarını bütün ligleri toplamalarını bekliyorum, çıkarın E2'yi aradan sadece sizi izleyelim. Sonuç olarak Ntvspor test yayınına başlamış. Beklentim büyük, yakışanı yapmayacaksanız/en iyisini yapmayacaksanız niye açtınız derim sonunda! Hayırlı olsun

NTVSPOR'u uydudan 42 derece Türksat 2A uydusundan izleyebilirsiniz. Uydu detayları: 11892 megahertz yatay frekans, 12800 sym, 5/6 FEC.Ayrıca D-Smart 45. kanaldan da NTVSPOR'un test yayınına ulaşabilirsiniz.

No comments: