13 November 2008

İngiltere x İspanya

Daha ara transfer dönemine epey zaman var ama herhalde sıcak sakatlık durumları dedikoduları alevlendirdi. Dedikoduların başını da sezonu kapatan birer değerli elemana sahip United ve Real bulunuyor. İspanyollara daha doğrusu Real'e yıldız kaptırma/yollama geçmişi sağlam Alex Ferguson'un yıldızlarından biri daha İspanyol klübünün kıskacına girebilir dedikodulara göre.

Bu yaz İspanyol devine karşı bir sınav daha verdi United. Ronaldo için avantajlı durumda oldukları mücadelede karşı taraf şimdilik sessiz. Bahsetmeye çalıştığım dedikodunun aktörü ise Carlos Tevez. 2006'da ayrılmak istemesi sonucu 20m sterlin'e yakın bir bedele transfer ettikleri RvN'nin sezonu kapatması sonrası Tevez'i hedefleyebilecekleri yazılıp çiziliyor. West Ham'ı son 9 maçta attığı 7 gol ile ligde tuttuktan sonra yeni takımında da tutunan Arjantinli, United ile 2 senelik kiralık sözleşmeye sahip, yani sezon sonu Tevez'i isteyen 20m sterlin gibi bir parayı gözden çıkarmak zorunda kalacak. Boca'dan ayrılmasından sonra haklarına sahip Brezilyalı MSI yüzünden transfer ve kontrat kelimelerinin geçtiği her yerde karmaşıklık olan bir oyuncu Tevez. Berbatov'un alınması ile birlikte işinin zorlaşması da eklenince daha önce de yaptığı gibi memnuniyetsizliğini belirtip gidecem! demesi kimse için sürpriz olmayacaktır.

Dedikoduların Real cephesine baktık, sırada diğer sakatlık mağduru United var. Bu arada Ronaldo ve RvN isimleri de geçti, onlara da bi bakalım.

No comments: