26 December 2007

Everton v Bolton


H.sonu Old Trafford'da 88.dakikada yenen penaltı golü dışında Everton için şikayet edilebilecek bir durum yoktu.Arteta ve Cahill'den yararlanamamışlardı ama iyi mücadele ettiler.Leon Osman, Baines ve Stubbs bugün Goodison Park'ta kesin yer alamayacaklar.Everton'da işler iyi gidiyor, Avrupa hedefleri sağlam bir şekilde devam ediyor.Bolton'da t.direktör Megson'un gelişi ile titreme var. H.sonu Birmingham'ı 3 golle geçtiler, tabi Birmingham savunması herzamanki gibi katkıyı eksik etmedi.Kadro sıkıntıları bulunmuyor.

Everton'un iç sahada olması benim için ekstra güven demektir.Kafamdaki tek soru işareti Cahill ve Arteta'nın durumları.2'linin varlığı durumunda zaten problem yok.Bolton'daki çıkış deplasmanı kapsamıyor, Derby ve W'ham dan 1'er puan koparabildiler, gerisi mağlubiyet.


Everton galibiyeti kuvvetle muhtemel WON


Everton (from): Howard, Hibbert, Neville, Yobo, Lescott, Jagielka, Valente, Cahill, Carsley, Pienaar, Gravesen, Arteta, Anichebe, Johnson, Yakubu, Vaughan, McFadden, Wessels.

Bolton (from): Jaaskelainen, Hunt, Meite, A O'Brien, Gardner, Nolan, Campo, Guthrie, Davies, Anelka, Diouf, McCann, Samuel, Al Habsi, Speed, Giannakopoulos, Cid, Michalik, Wilhelmsson, Braaten, Alonso.

No comments: