26 December 2007

BRENO >>> BAYERN


Bayern, web sayfasında erken noel hediyesi gibilerinden duyurmus 18'lik Sao Paulo stoperinin transferini.Yaz turnuvalarında yoktu, World Soccer'ın gelecek vaadeden 50 listesi gibi birkaç yerden ve FM2008'den fikir sahibi olmuştum savunma oyuncusu için.

Transfermarkt.de transfer bedeline 12m euro demiş, üst düzey oyuncu kumaşına sahip olarak değerlendiriliyor. Giovane Elber'de çok övmüş bilemiyorum Bayern'e scout'luk ediyordur herhalde.2012'ye kadar Bayern'de, Marbella'daki devre arası kampına 1 hf. geç katılacakmış. 2. yarıda sonlara doğru olsada Lucio'nun yanında izleriz inşallah.

Dediğim gibi yaz oyunlarında yoktu, Pato'lu Lucas'lı U-20 kadrosunda.2008 Pekin olimpiyatları için vizeyi aldı Brezilya, Breno kaptanlık yapacakmış.Bayern Lucio'yu, CL finali oynamış Milli takımının ası olarak 26 yaşında transfer etmişti.Bu Lucio 2000 Sydney olimpiyatlarında çeyrek finalde Etoo'lu Şampiyon Kamerun'a elenmişti.Lucio, Ronaldinho'lu Helton'lu Fabio Aurelio'lu ve FB'den Alex'li takımın yedeği idi. O Brezilya U-20'lerinden üst seviyeye çıkan birtek Ronaldinho ve Lucio oldu, Breno ise kaptan çıkacak.

Bayern'in şaha kalkma çabası döneminde olmasındandır ki bende ''yeni Lucio'' beklentisi mevcut.Bakacağız göreceğiz...

bir de not 2000 Olimpiyatlarına girdik, turnuvanın genç İtalya'sında Pirlo, Gattuso, Ambrosini aynı kadroda imiş.Duygulandım...

No comments: