03 March 2008

Sonunda Yenildi


İtalya'da CL öncesi sadece Roma 3 puan aldı. Milan, Palermo karşısında son dakikada Inzaghi ile gülmeseydi, 5 maç üstüste berabere kalmış olacaktı, bu hafta da Lazio'ya puan verdiler. 2 haftadır kazanamayan Inter, Julio Cesar haric Napoli deplasmanında kötüydü. Liglerin bitimine 10/12 hafta kala sezonun ilk mağlubiyeti alındı, Avrupa'da yenilmeyen takım kalmadı.

Everton, City'den sonra P'mouth'u da yendi. 2. golün sahibi Cahill'in hareketi yeni bir gol sevinci daha görmemi sağladı. 6 senelik hapse mahkum edilen kardeşi için ellerini uzatmış Tim Cahill. 4. sıra mücadelesinde L'pool ve Aston Villa'nın yakın takibindeler, şimdilik iyiler. İlerleyen haftalarda derbide konuk olacaklar, Chelsea ve Aston Villa'yı ağırladıktan sonra Emirates'e çıkacaklar. 3 puan farkla takip eden L'pool CL'de de tura yakın ama 04/05 benzeri bir durum zor.




Atletico durdu durdu Barca'ya patladı. Maçı izleyemedim, Ronaldinho'yu böyle görmeyeli çok olmuştu. Ama haftanın yıldızları Aguero ve Robinho oldu. Real Madrid 2-1'in rövanşına Robben'siz çıkacak, v Nistelrooy'un durumu da belirsiz.


Derbi, haftanın özeti gibi oldu TSL'de. 24. haftada 6 karşılaşma berabere bitti, hiçbir maçta 2 gol atabilen takım çıkmadı. 24. hafta derbisi dahil TSL'ye olan hislerime tercüman oldu anlayacağınız. Hikmet Karaman yine tv'lere dönecek gibi. Ankaraspor Saffet Susiç'le anlaşmış, Allah akıl fikir versin.. Bir yandan da Avrupa'da şampiyonluk yarışının en karmaşık olduğu lig bu. Kayseri bu hafta 2 puan bırakmasaydı daha güzel olacaktı. Tabi güzellik sadece tabelada. Heyecan nerde?

No comments: