03 March 2008

Jimmy Floyd Hasselbaink


GOTM Feb 08

Bu sezon hiç görmemiştim BBC'nin Goal of the Month ödüllerini. Henry çok girerdi bu listelere, meğerse Aralık ayının 1.si Derby'e attığı gol ile Tuncay olmuş. Yukarıdakiler Şubat ayının adayları. Torres, Rooney ve Hasselbaink arasında kaldım.

United'ın 2 maçta Newcastle'a yaptıkları ahlaki değildi. 3'er 4'er golle de kazanabilirlerdi, 2 maçta 11 tane atarak kazandılar. Rooney'in yalnış hatırlamıyorsam geçen sezon kupada Newcastle'a ve Everton ile Arsenal'e attığı goller geldi aklıma, elendi. M'boro 2 maçta L'pool'dan sadece 1 puan alabildi, geriye kalan 5 puanın bırakılmasının tek sorumlusu Torres idi. L'pool'un o maçtaki oyunu aklıma gelince, elendi.

Hasselbaink, sezon başı Fowler ile Cardiff'te buluşunca dikkatimi çekmişti, bu gole kadar da hiç görmemiş/duymamıştım. Sherringham'lı Colchester ligin dibinde, Hasselbaink'li Cardiff'te ortalarında. Birkaç gün sonra FA Cup çeyrek finalinde M'boro ile oynayacaklar. Bu gol turu getirenlerden biri, duygusallığın yanında şıklığıyla da diğerlerinden ayrılıyor sanki.

1 comment:

Anonymous said...

harewood'u tek geçerim. 70 metre koştu adam..